Publicat el 13/09/2017

Per aquest motiu, la Regidoria de Medi Ambient conjuntament amb la d’Esports, la de Promoció de la Salut i la de Mobilitat, ha organitzat una pedalada popular i una caminada saludable.

Del 16 al 22 de setembre es celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema europeu “Mobilitza’t per un aire més net!” s’organitzen un seguit d’activitats per fomentar noves formes de mobilitat que vetllin per una vida saludable, sostenible i segura.

En motiu d’aquesta celebració, l’Ajuntament organitza una pedalada i una caminada. La primera activitat, la pedalada, es farà aquest diumenge 17 de setembre.
Com en anteriors edicions, la pedalada lúdica i festiva serà apta per a tots els públics i tindrà com a objectiu sensibilitzar la població sobre la necessitat de reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera i donar a conèixer els avantatges de triar la bicicleta per fer desplaçaments curts o combinats amb el transport públic.
El recorregut, d’uns 5,3 km, es farà pel nucli urbà, amb inici i final a la plaça de l’Ajuntament. Tot i que la pedalada començarà a les 10 del matí, caldrà que els participants es presentin a les 9.30 h, per inscriure’s i recollir la matrícula per penjar a la bicicleta.
Al final de la pedalada es coneixerà l’estalvi de CO2 que s’ha aconseguit conjuntament entre tots els participants i es farà un taller de dibuix per als més petits i un taller d’inspecció tècnica de bicicletes. Es recomana a tothom que porti aigua i que, qui en tingui, també porti armilla reflectant; i es recorda l’ús obligatori del casc. Aquelles persones que no tinguin bicicleta poden contactar amb la botiga Corriol (tl. 93 759 34 33), que col·labora en l’esdeveniment facilitant bicis a les que no en tinguin (el nombre de bicicletes és limitat).

La segona activitat, la caminada, es farà el dimecres 27 de setembre i transcorrerà per una de les rutes saludables del municipi, dissenyades i pensades per facilitar la incorporació de l’activitat física en la vida diària de la ciutadania.
Aquesta activitat, oberta a tothom, s’ha fet coincidir amb les activitats de la 19a Setmana de la Gent Gran. Començarà a les 9.30 h i tindrà com a punt de trobada l’Espai Cultural Can Bisa.

Deixa un comentari