Publicat el 07/12/2022

Aquest any, i amb la voluntat de contribuir a l’estalvi energètic durant les festes de Nadal, Vilassar encendrà els llums de Nadal uns dies més tard que a la majoria de pobles i ciutats

 

 

 

Els dies 7 i 9 de desembre, els llums de Nadal començaran a lluir pels carrers de Vilassar de Dalt. Ho faran dies més tard que a la majoria de pobles i ciutats i amb dues tipologies d’instal·lació diferents amb l’objectiu de reduir el consum d’energia durant les festes.

La il·luminació nadalenca del municipi, que es podrà veure al complet a partir del divendres 9 de desembre al vespre, funciona amb dues tipologies d’instal·lació diferents: una és la connexió a la xarxa d’enllumenat públic i una altra (la més eficient energèticament) és amb línia elèctrica específica amb temporitzador.

Una part dels llums estan connectats a l’enllumenat públic de manera que s’encenen i s’apaguen de forma automàtica conjuntament amb l’enllumenat. Aquests llums, que actualment ja estan penjats, es connectaran entre els dies 7 i 9. Així doncs, el dia 7 ja se’n podran veure algunes d’enceses.
Una altra part de la il·luminació funciona amb una línia específica de manera que, amb un interruptor amb temporitzador, s’encenen i s’apaguen quan convé. En aquest cas, els llums amb aquesta instal·lació funcionaran entre les 18 i les 24 h, a partir del divendres 9 de desembre.

Durant les festes de Nadal, doncs, Vilassar de Dalt també aposta per l’estalvi energètic, encenent els llums de Nadal ben entrat el mes de desembre i aplicant la instal·lació amb línia específica amb temporitzador reduint així, les hores d’encesa.

LLUMS QUE FUNCIONEN AMB L’ENLLUMENAT
Les Oliveres (Bones Festes)
C. Vidal i Barraquer
C. Murillo
C. Sant Josep Oriol
C. Barcelona
C. Manuel Moreno (La Caixa i Can Planas)
Barri del Pi (Bon Nadal i Pare Noel)
C. Àngel Guimerà
C. Mestra Viladrosa
C. Ignasi Iglesias (Bon Nadal)
C. Riera de Targa (Bon Nadal)
Av. Sant Sebastià
Font de la Teula
Can Rafart
La Galbanya
Camí de Mataró (Bon Nadal)

LLUMS AMB LÍNIA ESPECÍFICA
C. Ignasi de Bufalà
C. Manuel Moreno
C. Anselm Clavé
C. Carrer del Carme
Plaça de l’Ajuntament
C. Nou
C. Ignasi Iglesias (gegants)
Riera de Targa (vorera Sorli)
C. Marquès de Barberà

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Dalt

 

Deixa un comentari