Publicat el 30/11/2020

Enguany el festival ‘Vilassar de Noir’ celebrarà els propers 4, 5 i 6 de desembre la seva cinquena edició, que serà totalment online a través de Youtube, però mantenint la totalitat del programa previst

El certament s’havia de celebrar inicialment el 23, 24 i 25 d’octubre i es va ajornar per les noves restriccions sanitàries de finals d’octubre a causa del coronavirus.
El Vilassar de Noir afronta així una de les seves edicions més excepcionals amb la mateixa energia i compromís de sempre i amb un programa adaptat però molt complet.

Entre les activitats més destacades que es podran veure en streaming hi ha: l’homenatge a Margarida Fuster, la xerrada de Paz Velasco sobre La ment de l’Assassí, la dedicada a la relació entre Sherlock Holmes i Arthur Vonan Doyle o la de Literatura Nord Americana profunda.
Es comptarà amb la presència de l’autora Núria Cadenas per a parlar de la novetat Guillem i també es coneixerà el nom del guanyador del II Premi Vilassar de Noir de Novel·la Negra en Català.
Seran, a més, tres dies farcits d’autors i creadors de renom com Pep Prieto, Llort, Salvador Balcells, Miquel Esteve, Maria Sardans, Albert Gassull, Emili Bayo, Marta Alòs i Jordi Solé, entre d’altres.
En definitiva, prop d’una quinzena d’activitats, d’una vintena d’autors i d’altres tantes editorials faran que la cinquena edició del festival que s’adapti a la nova situació.

 

Deixa un comentari