Vilassar de Mar torna a pedalar dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/09/2012

Vilassar de Mar torna a pedalar dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb l’objectiu de promoure la bicicleta com a mitjà de transport segur, saludable i respectuós amb el medi ambient. La Regidoria de Medi Ambient conjuntament amb la d’Esports ha organitzat dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura una pedalada popular aquest diumenge 23 de setembre.


Serà una pedalada lúdica i festiva, apta per a tots els públics, per sensibilitzar la població sobre la necessitat de reduir les emissions de CO2 a l´atmosfera i donar a conèixer els avantatges de triar la bicicleta per fer desplaçaments curts o combinats amb el transport públic. El recorregut d’uns 4 km començarà a les 10 del matí i tindrà com a inici i final la plaça de l’Ajuntament.


Els assistents rebran a l’inici de l’activitat una matrícula per posar al darrera de la seva bicicleta i al final coneixeran l’estalvi de CO2 que s’ha aconseguit conjuntament entre tots els participants de la pedalada.


Es recomana a tothom que porti aigua i que, qui en tingui, també porti armilla reflectant. Aquells que no tinguin bicicleta poden contactar amb la botiga Corriol (tl. 937593433) que col·labora en l’esdeveniment facilitant bicis als que no en tinguin (el nombre de bicicletes és limitat).


Recorregut Pedala 2012: pl. de l’Ajuntament- Sant Joan- Anselm Clavé- Dr. Masriera- Ca l’Aduana- Sant Josep- Mare Caterina Coromina- Enric Granados- Colom- Montevideo- Eduard Ferrés- Sant Joan de Mar, pl. Josep Tarradellas- Mestral- Montevideo- Marina- Manuel Roca- Riera d’en Cintet- Sant Coloma- Sant Francesc- Dr. Masriera- Anselm Clavé- Sant Joan i pl. de l’Ajuntament.

Deixa un comentari