Publicat el 05/11/2020

Amb aquesta nova distinció, que renova la rebuda l’any passat, la població suma ja 24 flors

Un any més, i ja van set de consecutius, Vilassar de Mar ha rebut les tres Flors d’Honor de Viles Florides, certamen promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), que atorga les Flors d’Honor a aquells municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Amb aquesta nova distinció, que renova la rebuda l’any passat, Vilassar de Mar suma ja 24 flors, després de rebre’n una a la primera edició de 2012, dues en la segona edició i tres, les set següents.
La nostra vila se situa així com la població del Maresme amb més Flors d’Honor acumulades des de la creació de les Viles Florides i contribueix a consolidar la nostra comarca com la que més Viles Florides té de tot Catalunya amb 19 municipis distingits amb aquest reconeixement.

Entre aquestes 19 poblacions, només Malgrat de Mar ha estat reconeguda amb quatre Flors d’Honor. El màxim de flors possibles per certamen són cinc i mai han estat atorgades a cap població. Enguany, hi han participat 142 municipis, amb la incorporació de tres parròquies andorranes com a principal novetat.

Per atorgar aquestes distincions, el jurat també té en consideració aspectes com la relació entre els espais verds i la població, la gestió de l’aigua i l’estalvi energètic, així com les estratègies de promoció dels espais verds.

Degut a la situació sanitària, aquest any l’anunci dels guardons es va fer de manera virtual.

Deixa un comentari