Vilassar de Mar rep dues Flors d’Honor al certamen de Viles Florides | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 15/06/2012

El municipi de Vilassar de Mar ha estat guardonat amb dues Flors d’Honor al certamen de Viles Florides. Els premis i les distincions del concurs es van lliurar ahir, 14 de juny, al Jardí Botànic de Barcelona amb la presència del conseller d’Agricultura, Josep M. Pelegrí, i el president de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), Jordi Rodon.


17 municipis són els que han participat en la primera edició del programa Viles Florides, creat per reconèixer l’esforç dels municipis catalans que aposten pels seus espais verds per dinamitzar l’economia i el turisme i millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans.


Cardedeu, Sant Hilari Sacalm i Sant Joan de les Abadesses es van emportar els tres primers premis. El jurat, format per professors universitaris, investigadors i professionals del sector ornamental, va concedir a Vilassar de Mar la distinció de dues Flors d’Honor per la seva gestió sostenible i la millora dels seus espais naturals.Estem contents i satisfets perquè la distinció rebuda reconeix l’esforç que fa l’Ajuntament. Més que intentar ser la vila més florida hem incidit en temes de sostenibilitat i de participació amb veïns i escoles”, va explicar l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, que anava acompanyat per la regidora d’Ensenyament i Comerç i el regidor de Medi Ambient i Espais Públics. Durant l’acte, el conseller Josep M. Pelegrí va destacar l’emprenedoria, la iniciativa i la dinamització econòmica que comporta el projecte de Viles Florides. Per la seva part, Jordi Rodon, president de la CHOC, va animar als municipis a continuar treballant per mantenir o millorar la distinció aconseguida, que es renova anualment.

Deixa un comentari