Publicat el 09/10/2015

De l’11 al 18 d’octubre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema ‘Tria. Canvia. Combina’ s’organitzen un seguit d’activitats per fomentar noves formes de mobilitat per a un transport més sostenible, segur i saludable. Vilassar de Mar hi participa amb una caminada saludable i una pedalada popular organitzades conjuntament per la Regidoria de Medi Ambient, la d’Esports, la de Promoció de la Salut i la de Mobilitat.


els públics, per sensibilitzar la població sobre la necessitat de reduir les emissions de CO2 a l´atmosfera i donar a conèixer els avantatges de triar la bicicleta per fer desplaçaments curts o combinats amb el transport públic. El recorregut, d’uns 5,3 km, es farà pel nucli urbà, amb inici i final a la plaça de l´Ajuntament. Tot i que la pedalada començarà a les 10 del matí, caldrà que els participants es presentin a les 9.30 h, per inscriure’s i recollir la matrícula per penjar a la bicicleta. Al final de la pedalada es coneixerà l’estalvi de CO2 que s’ha aconseguit conjuntament entre tots els participants i es farà un taller de dibuix per als més petits i un taller d’inspecció tècnica de bicicletes, a càrrec de la botiga Corriol, on s´ensenyaran nocions bàsiques a tenir en compte a l´hora d´agafar la bicicleta com ara la revisió de rodes i altres elements, a més d´ensenyar com arreglar les rodes punxades.
Es recomana a tothom que porti aigua i que, qui en tingui, també porti armilla reflectant; i es recorda l’ús obligatori del casc. Aquells que no tinguin bicicleta poden contactar amb la botiga Corriol (tl. 93 759 34 33), que col·labora en l’esdeveniment facilitant bicis als que no en tinguin (el nombre de bicicletes és limitat).
Recorregut Pedalada 2015: pl. de l´Ajuntament- Sant Joan- Sant Josep- Enric Granados- Colom- Montevideo- Eduard Ferrés- Sant Joan de Mar, pl. Josep Tarradellas- Mestral- Montevideo- Marina- Nou- Manuel Roca- Riera d´en Cintet- Av. Eduard Ferrés- Carles III- Lluís Companys- Sant Artur – Jeroni Anyé – Via Octaviana- Maria Vidal- Sant Genis- Montserrat- Miquel Borotau- Anselm Clavé- Sant Joan i pl. de l´Ajuntament

Deixa un comentari