Vilassar de Mar, l’Ajuntament ofereix als escolars iniciar-se en l’escalada al rocòdrom del Piri | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/05/2012

Els escolars de Vilassar de Mar tindran l’oportunitat d’iniciar-se en l’escalada en rocòdrom gràcies al programa d’esport escolar que la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament desenvolupa amb els centres educatius del municipi per fer arribar als alumnes aquells esports que no es fan habitualment a les classes d’educació física.


La jornada d’escalada es farà al rocòdrom de la seu del Centre Excursionista Vilassar de Mar, entitat que hi col·labora. L´objectiu de l’activitat és introduir els alumnes en aquesta modalitat esportiva (materials, seguretat i tècniques bàsiques). Les classes, gratuïtes, es faran per a grups d´uns 12 alumnes i seran impartides per monitors titulats i amb el suport dels mestres d´educació física dels centres escolars.
 
Els primers que en prendran part seran els alumnes de 4rt de primària de l’escola la Presentació, aquest dijous 10 de maig, al matí. El dilluns 14 de maig ho faran els alumnes de l’escola els Alocs (4r i 5è), el dimarts 15 de maig, els del Vaixell Burriac (5è), el dimecres 16 de maig, els de l’Escola del Mar (6è) i el dijous 17 de maig, els del Vaixell Burriac (5è). El dilluns 21 de maig anirà un altre grup de l’escola del Mar (6è) i el dimarts 22 i el divendres 25 de maig, dos grups de l’escola Pérez Sala (3r). Per qüestions de calendari, aquest curs no participen ni els instituts ni l’escola Pla de l´Avellà.


Al llarg del curs, la Regidoria d´Esports de l´Ajuntament també ofereix als centres educatius la possibilitat de practicar tennis, atletisme, tennis taula, judo, bitlles catalanes i vela.

Deixa un comentari