Publicat el 12/06/2019

Del 21 al 25 de juny, cinc dies per sortir al carrer, gaudir de la música, el teatre, les exposicions i un munt d’activitats lúdiques, esportives i culturals

Una programació que omplirà els carrers de festa i dels colors de la Rierada: el blau (pescadors contrabandistes), el taronja (mestres d’aixa) i el verd (gent pagesa).
Aquest cap de setmana, 15 i 16 de juny, la Rierada i altres entitats han preparat activitats per començar a obrir boca.
Entre les novetats, la penjada de l’ase Innocenci es farà al terrat de l’Ajuntament perquè el campanar de l’església està en obres.
També hi haurà una holi party a la plaça Tarradellas i dues activitats per recuperar el patrimoni marítim: exvot del Sant Ramon i la tirada de l’art de platja.
La fira d’americans, el 22 de juny, portarà tallers per elaborar el guarapo (suc de canya) i tastar xocolata. I en el terreny musical, destaquen els concerts de Gertrudis, La Cuca Viu, Judit Neddermann i el grup infantil Macedònia.

Diversió sense cap agressió
“Per Festa Major, diversió sense cap agressió”. Aquest és el lema que, des de l’any passat, ressona a la Festa Major de Sant Joan, acompanyat d’una sèrie d’accions que tenen com a objectiu que no hi hagi cap agressió masclista.
Hi haurà punts liles: d’informació, prevenció, detecció i actuació davant les violències masclistes.
El 21 de juny estarà al Pérez Sala, el 22 i el 23 al Pérez Sala i al Patronat i el 24 a l’Escola del Mar. Aquests punts es complementaran amb els d’Energy Control, que busquen reduir els riscos del consum de drogues.
També hi ha la Ruta Lila, un mapa en el que s’hi poden identificar les zones de festa, els equipaments, els punts liles i un recorregut recomanat que ha estat estudiat i valorat per les associacions de dones del municipi.
I enguany l’Ajuntament es torna a adherir al protocol d’actuació davant de les agressions sexistes creat per La Rierada
Tota aquesta informació i la programació es poden consultar al web http://www.vilassardemar.cat/festa-major i a l’APP Vilassar de Mar per a dispositius mòbils Android i Apple iOS.

 

Deixa un comentari