Vilassar de Mar, es lliuren els premis del primer concurs de microrelats via Twitter | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/04/2012

Coincidint amb Sant Jordi, es van lliurar a Vilassar de Mar els premis del primer concurs de microrelats via Twitter organitzat per l’Ajuntament, combinant la tradició de creació literària pròpia de la Diada amb les noves tecnologies. En total es van presentar a concurs 36 microrelats.


Els guanyadors van ser @albertcalls amb el microrelat “L’astronauta que va arribar al final de l’univers va veure una gran paret negra pintada d’estels i va sentir-se estafat”, @noeliasuarezf amb “Dues vides, un sol batec. Dos cossos, una sola ànima. Diferents ulls, mateixes llàgrimes. Mai fer l´amor havia estat tan de veritat”, i @SonoErectus amb “Ella, filòloga catalana; ell, d’INEF. Ella, el teu clàssic preferit? Ell, el del 2 a 6. Ella, cambrer, el compte. #microrelatclàssic”.


Els premis van ser vals de llibres per valor de 60, 50 i 40 euros a bescanviar en una llibreria de Vilassar de Mar. Amb una selecció dels microrelats participants s’ha fet una exposició a la Biblioteca, també en format codi QR, que es pot veure fins al 30 d’abril.


El concurs ha estat organitzat de forma conjunta per les regidories de Festes Populars, la de Noves Tecnologies i la de Cultura, de la mà de la Biblioteca Municipal.

Deixa un comentari