Vilassar de Mar. El Zero 2011 obre també les inscripcions per al taller d’improvisació teatral | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/09/2011

El Zero, les Jornades de Joves Creadors que se celebraran del 7 al 16 d’octubre a Vilassar de Mar, incorporen a la seva programació un taller d’improvisació teatral. Les inscripcions per participar al taller estan obertes fins al 30 de setembre i s’han de fer omplint el formulari del web municipal www.vilassardemar.cat.


El taller, gratuït, anirà a càrrec de Planeta Impro, companyia especialitzada en la tècnica d’improvisació teatral, i es durà a terme a can Jorba. Consta de 3 sessions, de 3 hores cadascuna, que es realitzaran els dies 11, 12 i 13 d’octubre (l’11 i el 13, de 18.30 a 21.30 h i el 12 d’octubre, d’11 a 14 h). Es tracta d’un taller per aprendre la tècnica bàsica de la improvisació i crear històries al mateix temps que s’actua. No es necessària formació o experiència teatral, l’únic requisit que es demana són ganes de desenvolupar la imaginació i de treballar en equip, roba còmoda i calçat esportiu.


Les Jornades de Joves Creadors, organitzades per la Regidoria de Joventut, estan destinades a joves entre 15 i 30 anys i tenen com a objectiu donar empenta als artistes que comencen i promoure l’art entre el més joves. Enguany estan dedicades al cinema, el teatre i la fotografia.


Altres inscripcions obertes del Zero 2011:
– Taller Stop-motion. Fins 30 de setembre, a través formulari web municipal.
– Concurs de videocreacions. Fins 23 de setembre, a través formulari web municipal.
– Concurs de documentals. Fins 23 de setembre, a través formulari web municipal.
– Les inscripcions per al ral·li fotogràfic i de curtmetratges en 70 hores s’han de fer el 7 d’octubre, a can Jorba.


Més informació: Can Jorba, Servei de Joventut (C. Santa Eulàlia, 140), telèfon: 937542400 (ext. 452), o bé correu electrònic: sij@vilassardemar.cat.

Deixa un comentari