Vilassar de Mar. El govern municipal de CiU ha decidit anul·lar l’acord de redistribució de sous dels càrrecs electes aprovat en el Ple del passat 1 de desembre | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/12/2011

El govern municipal de CiU hem decidit anul·lar l’acord de redistribució de sous dels càrrecs electes aprovat en el darrer ple. No posem en qüestió el fons de la decisió, seguim creient que no hem fet res malament i que en tot cas el moment d’aplicar la mesura no ha estat el més idoni atesa la situació econòmica actual, tot i que aquesta generava un estalvi per a les arques municipals.


El nostre model d’Ajuntament no passa per tenir estructura directiva i per tant, aquestes feines, que en d’altres municipis es fan o abans aquí amb el tripartit es feien amb càrrecs de confiança, l’assumeixen els regidors amb la seva dedicació.


Nosaltres som representants de Vilassar de Mar i el poble ens ha fet veure que havíem de rectificar. Ens hem equivocat en el moment. No hem sabut explicar la decisió o no s’ha entès bé. Però no tenim cap problema en rectificar i seguir treballant com ho hem fet sempre per Vilassar de Mar.


Tampoc volem que la demagògia faci que a partir d’ara tot el que passi a Vilassar de Mar sigui culpa d’aquest fet com tampoc creiem que amb això es solucionin tots els problemes del poble.


No volem que el tema de les retribucions sigui el centre del debat polític, ni de la gestió que ens queda per fer aquests 4 anys, que és molta i molt més important.


Malgrat el que s’ha dit, nosaltres no estem aquí per aprofitar-nos ni enriquir-nos, sinó per servir al poble i no tenim cap mena de problema en rectificar.

Deixa un comentari