Vilassar de Mar. El dijous 22 es tanquen les inscripcions per a la IV Cursa Policial del dissabte 24 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/08/2011

Dissabte 24 de setembre tindrà lloc la quarta edició de la cursa policial, oberta a tothom que sigui major de 18 anys, que organitza la Policia Local, amb el suport de la regidoria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat i i la regidoria d’ Esports de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.
El recorregut, de 10 quilòmetres de distància, serà un circuit urbà i de muntanya, la majoria del qual per Vilassar de Mar i un tram per Vilassar de Dalt. Tindrà la sortida i l’arribada davant de la porta d’entrada del Pavelló Municipal Paco Martin ubicada al carrer Santiago Rusiñol, davant de Correus. El recorregut enguany s’ha allargat i inclou un tram per l’interior de la nostra localitat.
Quant al recorregut, es sortirà del Pavelló Paco Martin en direcció cap a Enric Granados, Eduard Ferrés, Riera de Vilassar, cementiri, Montevideo, Avinguda del Progrés, Camí del Mig, Torrent de la Ponsa, Torrent dels Bassals, Ronda Vilassar, Maria Vidal, Torrent del Crist, Platja de Ponent, Passeig Marítim fins a pas subterrani de la plaça Pau Vila, Duana, Doctor Masriera, Sant Joan, Sant Josep, Enric Granados i la meta serà al Pavelló Paco Martin. 
La cursa començarà a les 9 del matí. S’establiran les següents categories: única masculina, única femenina i la restringida per a policies i bombers (masculina i femenina). Hi haurà trofeu per als tres primers classificats de cada categoria i obsequi per a tots els corredors. S’habilitarà un punt d’avituallament al mig de la cursa, i a la meta hi haurà beguda i fruita per als corredors. El temps màxim per a fer la cursa serà de 75 minuts.
Per a inscripcions, cal adreçar-se a la Policia Local de Vilassar de Mar i a les botigues Corriol i Spirodon. El preu és de 5 euros per persona i el cronometratge serà amb xip. El termini d’inscripció es tancarà dijous 22 de setembre o abans si s’arriba a la xifra màxima de 250 participants.

Deixa un comentari