Publicat el 18/11/2016

Amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, la Regidoria d’Igualtat, amb el suport de diferents entitats, organitza un programa d’activitats per posar de manifest el rebuig del municipi a aquesta xacra social. Moltes d’elles van dirigides als adolescents com ara el teatre-fòrum amb l’obra És de conya, el 23 de novembre, o tallers de prevenció, del 15 al 22 de novembre, que es fan exclusivament per als alumnes de 4rt d’ESO dels dos instituts, però també n’hi ha d’altres dirigides als professionals que treballen amb adolescents.

Comissió contra la violència 
Vilassar de Mar compta amb una comissió contra la violència masclista formada per diferents professionals que treballen de forma coordinada per la prevenció, sensibilització, detecció precoç, atenció i recuperació de dones víctimes de violència. Està formada per la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Àrea Bàsica de Serveis Socials i l’equip d’atenció primària del CAP Dr. Masriera.

Programació Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones:

Del 23 al 29 novembre  

Exposició fotogràfica “NO” del grup de Viladona “Una mirada particular”. Vestíbul de la sala cultural M. Roser Carrau

Divendres 25 novembre
De 9 a 13 h Taula informativa i photocall, i de 10 a 13 h, programa especial de Vilassar Ràdio “Parlant de tot”, que a les 11 h farà una taula rodona amb els agents implicats en el protocol contra la violència masclista del municipi (Mossos d’Esquadra, Policia Local, Serveis Socials, CAP i la regidora de Serveis Socials). C. Narcís Monturiol (davant del Mercat)

13 h Lectura del manifest contra la violència. Pl. de l’Ajuntament

18 h Lectura del manifest i concert a càrrec dels alumnes de guitarra del PDC. Pl. Carles Trias 

Diumenge 27 novembre
17.30 h Teatre amb l’obra Les princeses també es tiren pets i xocolatada. Preu: 4,50 €. Ateneu Vilassanès 

Dilluns 28 novembre
18 h Si m’estima em donarà el seu password. Prevenció de les violències masclistes 2.0, a càrrec de l’associació Candela. Biblioteca-ludoteca Tucutuc

Deixa un comentari