Publicat el 01/05/2020

El coronavirus no ens ha de treure les ganes de Festa Major. I si al juny toca Festa Major, farem Festa Major, una celebració adaptada a les noves circumstàncies

 Aquesta celebració serà amb activitats virtuals perquè tothom pugui gaudir de la festa alhora, sense estar condicionats pels aforaments i la distància social.
La salut està per sobre de tot i seguint aquesta màxima la Comissió de Festes, les entitats i la regidoria de Cultura i Festes Populars han acordat aquest nou format.

Estem segurs que des de casa també es pot ballar, gaudir del teatre, dels concerts, de la cultura popular i de les tradicions. En definitiva, des de casa també es pot gaudir de l’essència de la nostra Festa Major de Sant Joan. La tecnologia ho permet (web, xarxes socials, App) i l’aprofitarem perquè l’esperit de la Festa es visqui al màxim.

La Comissió de Festes, les entitats i la regidoria de Cultura i Festes Populars ja estan pensant les propostes. Us anirem informant de com anirà evolucionant tot per fer una Festa Major de Sant Joan virtual.

L’estalvi que generi aquesta Festa Major es destinarà a ajudes a la situació de crisi que ha generat la Covid-19.

 

Deixa un comentari