Publicat el 17/09/2014

Amb aquesta actuació es completarà l’obra que ha permès connectar les avingudes Carles III i Lluís Companys i també arranjat diferents carrers de l’entorn.
L’actuació, corresponent a la segona fase de les obres d´urbanització per adequar com a vial urbà el tram de l´actual carretera de Cabrils, comprendrà el tram entre el carrer Santa Maria i la N-II, que des de l’obertura del pont que connecta les avingudes Lluís Companys i Carles III ha passat tenir un únic sentit de circulació. Amb l’actuació s’adaptaran tots els passos de vianants per millorar l’accessibilitat de les persones i s’ampliaran les voreres per a una millor seguretat i mobilitat dels vianants ja que fins ara en alguns punts arribaven a ser tan estretes que no permetien el pas de dues persones sense haver de baixar a la calçada.
L’obra també reordenarà l’espai públic aconseguint que el passeig del Pins tingui continuïtat fins al carrer Sant Jaume. A més, amb l’actuació es renovarà l’enllumenat. L’obra, finançada amb fons del PUOSC de la Generalitat, té una durada prevista de 4 mesos.
Cal recordar, que la primera fase de les obres va culminar el 25 de juliol quan es va obrir i inaugurar el pont que connecta les avingudes Carles III i Lluís Companys. L´obra, finançada íntegrament per la Diputació, amb un cost de més d´1 MEUR, ha donat resposta a una reivindicació històrica del poble, millorant la connectivitat, la seguretat i la mobilitat de la vila.

Deixa un comentari