Publicat el 09/09/2020

L’Ajuntament ha decidit mantenir l’acte institucional de la Diada de l’Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, al monument a Rafael Casanova, al costat del Museu de la Marina

Donades les restriccions sanitàries en vigor per la pandèmia del coronavirus i per complir amb la normativa, l’acte reduirà el seu format habitual, serà tancat al públic i es limitarà a l’ofrena floral que cada any fan els partits polítics i les entitats de la vila.
A partir de les 10:30 del matí i respectant totes les mesures sanitàries establertes per evitar la propagació de la covid-19, els partits polítics i les entitats que s’hagin inscrit per participar-hi retran el seu tribut al peu del monument a Rafael Casanova.
Conclòs l’homenatge dels representants municipals, l’Ajuntament emetrà a través de la seva web i les seves xarxes socials el missatge institucional que l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, dirigirà a la ciutadania.

A fi de respectar la normativa vigent per frenar el contagi del coronavirus, l’ofrena floral mantindrà el seu format habitual, però serà tancada al públic en general i reduirà a un màxim de 10 el nombre de participants en representació de cada partit o entitat.

 

 

Deixa un comentari