Publicat el 22/09/2016

La Regidoria de Serveis Socials, Igualtat, Família, Gent Gran i Promoció de la Salut ha organitzat, del 24 de setembre al 2 d’octubre, la 18a Setmana de la Gent Gran, una programació que arriba a la majoria d’edat amb un munt d’activitats per reconèixer públicament la importància de la gent gran al municipi.
El tret de sortida serà l’estrena de l’obra La venganza de Don Mendo. Una vintena d’actors i actrius, que porten assajant des del febrer, donaran vida al clàssic de Pedro Muñoz Seca sota la direcció de Joan Ramon. Hi haurà dues oportunitats de veure aquesta comèdia, el dia 24 de setembre i l’1 d’octubre. El preu de l’entrada, 3€.
El diumenge 25 hi haurà màgia, festa al centre cívic del Passeig amb havaneres i el festival de fi de curs del taller “Això serà cosir i cantar”, on l’alumnat d’aquest taller mostrarà el seu talent amb playbacks, cançons en directe, poesia, balls i teatre-còmic.
El dilluns 26 serà el torn de les portes obertes a la residència Vida als Anys.
Dimarts 27, al matí, començarà el campionat de petanca i la festa al Casal de Curació i a la tarda es projectarà l’audiovisual de l’espectacle “Moments estel·lars de la sarsuela”, representat l’any 2011. Dimecres 28 continuarà el campionat de petanca, es farà una caminada oberta a tothom per una de les rutes saludables, un taller de mandales i començaran les trobades dels amics i amigues de l’Arxiu Municipal. A la tarda, hi haurà festa al Centre Cívic Lluís Jover i, a la plaça Picasso, demostració de ball en línia -una nova activitat que es proposa dins les activitats de la gent gran-, i una trobada de persones que ballen country.
El dijous 29 hi haurà una sessió d’arteràpia, la festa a la Casa Pairal que inclourà la inauguració del parc de la gent gran -espai amb diferents aparells per mantenir en forma la gent gran-, i el conegut músic Natxo Tarrés oferirà una xerrada d’autoconeixement.
El divendres 30 l’art de cuinar truites serà protagonista a la plaça de l’Ajuntament, on també hi haurà l’especial “Els nostres avis” de Vilassar Ràdio, i a la tarda, campionat d’escacs i dòmino i la festa a la residència Front blau.
El dissabte 1 d’octubre, al matí, es lliuraran els premis dels campionats d’escacs, dòmino i petanca i a la tarda tindrà lloc la segona representació de La venganza de Don Mendo. Diumenge 2 la programació es clourà amb una missa solemne i el dinar de germanor a la pista annexa del Pavelló d’Esports Municipal Paco Martín, que té el preu de 13 €.

Programació:

Dissabte 24 setembre
19 h Representació de l’obra de teatre La venganza de don Mendo, de Pedro Muñoz Seca. Direcció: Joan Ramon. Venda anticipada: el dia 20 de setembre de 17 a 18 h a la taquilla de l’Ateneu i 1 h abans de cada representació. Preu: 3 €. Ateneu Vilassanès.

Diumenge 25 setembre
11.30 h Espectacle de màgia a càrrec de Vilassar Màgic. Entrada gratuïta. Sala cultural M. Roser Carrau. (Discap-Vicamar)

18 h Festa al C.C. del Passeig: havaneres i rom cremat per a tothom amb l’actuació del grup El Cremat. 

19 h Festival de fi de curs del taller Això serà cosir i cantar. Direcció: Mayte Carreras. Preu: 3 €. Venda anticipada: el dia 20 de setembre de 17 a 18 h a la taquilla de l’Ateneu i 1 h abans de cada representació. Ateneu Vilassanès.

Dilluns 26 setembre
11 h Portes obertes i festa a la residència Vida als Anys: actuació dels Amics de la guitarra, de Premià de Mar. 

Dimarts 27 setembre
9 h Campionat de petanca. Pl. del Círcol. (C.C. del Passeig)

11.30 h Festa al Casal de Curació: jornada de portes obertes i la importància física en la gent gran. Ball amb el grup Mandrágora.

19 h Projecció audiovisual de l’espectacle del Musical d’Or “Moments estel·lars de la sarsuela”, representat l’any 2011. Entrada gratuïta. Sala cultural M. Roser Carrau

Dimecres 28 setembre
9 h Campionat de petanca. Pl. del Círcol. (C.C. del Passeig)

9.30 h Caminada saludable oberta a tothom. Punt de trobada: Espai Cultural Can Bisa

10 h Taller de mandales obert a tothom. Pica-pica ofert pel centre. C.C. Lluís Jover

11 h Vine a l’Arxiu! Necessitem la teva memòria i els teus records. A càrrec de Cristina Simó, responsable de l’Arxiu. Biblioteca Municipal E. Lluch

17 h Festa al C.C. Lluís Jover: taller de manualitats a càrrec d’Helena Cayuela i xocolatada.

17.30 h Demostració de Modern Line Dance (ball en línia), a càrrec d’Enric Nonell, professor de l’escola AE&. Plaça Picasso

18.30 h Trobada de persones balladores de country, a càrrec de Teresa Ramon, monitora de country. Plaça Picasso

Dijous 29 setembre
11 h Sessió d’arteràpia. Pintem la música de la nostra vida, a càrrec de Sara Cordovilla, arterapeuta. Es facilitarà el material necessari als assistents. Centre Social Mn. Josep M. Galbany

16 h Festa a la Casa Pairal: inauguració del parc de la gent gran i berenar ofert pel centre

18 h Xerrada El got mig buit o mig ple?, a càrrec de Natxo Tarrés, músic. Centre Social Mn. Josep M. Galbany

Divendres 30 setembre
D’11 a 12 h Vilassar Ràdio farà en directe una tertúlia especial de l’espai “Els nostres avis”. Pl. de l’Ajuntament

12 h IX Concurs de truites-Memorial Joan Beltran. Hi haurà 4 premis. Inscripcions a l’Escola Nàutica fins al 28 de setembre. Al final hi haurà una petita degustació. Pl. de l’Ajuntament. (Amb la col·laboració de Vilassar Comerç, Forn de pa Bargalló, can Serrat, Conserves Dani, Vilassar Ràdio i Voluntaris Nou Vents)

16 h Campionat d’escacs i dòmino. C.C. del Passeig

17 h Festa a la residència Front Blau (C. Torrent del Porxo, 12). Jornada de portes obertes. Activitat i berenar.

Dissabte 1 octubre
12 h Lliurament de premis dels campionats d’escacs, dòmino i petanca. C.C. del Passeig

18 h Representació de l’obra de teatre La venganza de don Mendo, de Pedro Muñoz Seca. Direcció: Joan Ramon. Venda anticipada: el dia 20 de setembre de 17 a 18 h a la taquilla de l’Ateneu i 1 h abans de cada representació. Preu: 3 €. Ateneu Vilassanès.

Diumenge 2 octubre
11.30 h Missa solemne amb la participació del cor parroquial Sant Joan. Església parroquial

14 h Dinar de germanor servit per càtering Viñoles. Ball amb el conjunt Shakata. Preu: 13 €. Aforament limitat. Venda de tiquets a l’Escola Nàutica, C.C. Lluís Jover, C.C. del Passeig i parròquia. Pista Annexa del Pavelló Municipal d’Esports Paco Martín. 

Informació d’interès:
Venda de tiquets del dinar: 
Departament de Serveis Socials: Escola Nàutica, c. Sta Eulàlia, 40 (93 754 05 00)
Centre Cívic Lluís Jover: c. Lluís Jover, 22 (93 750 28 43)
Centre Cívic del Passeig: c. Camí Ral, 19 (93 759 02 38)
Parròquia de Vilassar de Mar: Despatx parroquial, c. Montserrat, 42 (937590891), dijous de 18 a 20 h
*Si alguna persona té problemes de mobilitat i vol assistir a algun dels actes, ha de trucar a l’Escola Nàutica (departament de Serveis Socials), tl. 93 754 05 00.

Deixa un comentari