Vilassar de Mar, amb la Marató de TV3 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/11/2011

La Marató de TV3 es celebrarà el proper 18 de desembre i enguany estarà dedicada a la regeneració i el trasplantament d´òrgans i teixits. Com sempre, a Vilassar de Mar s´organitzen diferents activitats per recaptar diners abans i després d´aquesta data en suport de la Marató.
El 27 de novembre l´AMPA de l´escola Pérez Sala va organitzar un mercat de segona mà al pati del centre en benefici de La Marató. Per la seva part, l´escola els Alocs tornarà a editar un calendari solidari i destinaran la seva venda a la Marató. Treballs de cada classe més una composició feta pels mestres, una altra per les famílies i una darrera pel personal no docent, configuren les dotze pàgines dels dotze mesos de l´any d’aquest original calendari, que estarà a la venda en el propi centre. Una iniciativa semblant és la de l´Escola Municipal d´Adults, que també editarà un calendari amb els dotze grups que té l´escola.
D´altra banda, el 26 i 27 de novembre el taller de reciclatge del Pla de Desenvolupament Comunitari del Barato (PDC), per tercer any consecutiu, va organitzar una tómbola d´articles fets i restaurats al taller.

Deixa un comentari