Vilassar de Mar, amb la Marató de TV3, mercat de segona mà i tómbola solidària | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/11/2011

La Marató de TV3 es celebrarà el proper 18 de desembre i enguany estarà dedicada a la regeneració i el trasplantament d’òrgans i teixits. Com sempre, a Vilassar de Mar s’organitzen diferents activitats per recaptar diners abans i després d’aquesta data en suport de la Marató.


Entre les ja programades hi ha propostes per part de diferents escoles. El 27 de novembre l’AMPA de l’escola Pérez Sala organitza un mercat de segona mà al pati del centre en benefici de La Marató. De 2/4 de’11 a 2/4 de 12 del matí, es farà la recollida d’articles per al mercat (joguines, llibres, música i roba) i a continuació, començarà la venda. El mercat de segona mà estarà amenitzat amb l’actuació dels Ssstrèpits i una xocolatada. Per la seva part, l’escola els Alocs tornarà a editar un calendari solidari i destinaran la seva venda a la Marató. Treballs de cada classe més una composició feta pels mestres, una altra per les famílies i una darrera pel personal no docent, configuren les dotze pàgines dels dotze mesos de l’any d’aquest original calendari, que estarà a la venda en el propi centre. Una iniciativa semblant és la de l’Escola Municipal d’Adults, que també editarà un calendari amb els dotze grups que té l´escola.


Tómbola solidària
D’altra banda, el 26 i 27 de novembre el taller de reciclatge del Pla de Desenvolupament Comunitari del Barato (PDC), per tercer any consecutiu, organitza una tómbola d’articles fets i restaurats al taller. La tómbola solidària estarà ubicada al carrer Sant Joan (cantonada amb la plaça de l’Església), de 9 del matí a 6 de la tarda, amb articles de tot tipus i a diferents preus perquè qualsevol persona hi pugui fer la seva aportació.

Deixa un comentari