Publicat el 26/01/2015

A partir del dia 28 de gener, Vilassar disposarà d’un servei de deixalleria mòbil que permetrà als ciutadans desfer-se de determinats residus  sense necessitat de desplaçar-se.
El nou servei funcionarà tots els dimecres al matí a l´aparcament de can Bruguera i, a la tarda, al barri de can Salvet.
Tots els dimecres de 9 del matí a 2 del migdia, el servei de deixalleria mòbil s’instal·larà a l’entrada de l’aparcament de can Bruguera coincidint amb el mercat setmanal, i a la tarda, de 4 a 9, estarà a la riera Salvet, davant la plaça Onze de setembre.
A partir del mes de maig, el servei s’ampliarà també els dissabtes. Per fer-ne ús cal portar la targeta d’usuari, la mateixa  que s’utilitza per a la deixalleria La Suïssa.
La deixalleria mòbil complementa el servei de deixalleria convencional acostant-la als ciutadans que hi podran dipositar aquells petits residus que haurien d´anar a la deixalleria, sense que s´hagin de desplaçar.
Materials que es podran portar a la deixalleria mòbil:
Roba i sabates, ferralla, ferralla electrònica i informàtica, cables elèctrics, olis vegetals o de cuina no industrials, olis minerals o de motor (no industrial), dissolvents (no industrials), làmpades fluorescents, radiografies i anàlegs, tòners i cartutxos, telèfons mòbils, petits electrodomèstics, miralls i vidre pla, piles i bateries, aerosols i pintures (no industrials).

Deixa un comentari