Publicat el 31/01/2020

El ple del mes de desembre va aprovar per unanimitat declarar Vilassar de Dalt municipi feminista. Es tracta de tenir en compte i combatre la discriminació de les dones transversalment en totes i cada una de les actuacions i polítiques municipals

Un de les prioritats del govern local, segons també informen des del consistori, és el compromís per enfortir la gestió i les polítiques d’igualtat i no-discriminació. El fet de declarar-se municipi feminista és un important  punt de partida per fer una societat més justa, tot fent especial èmfasi en una educació de qualitat i no sexista, inclusiva i neutre, fonamental per poder pal·liar el biaix de gènere.

Amb l’aprovació d’aquesta moció es vol fer front a aspectes tan importants com el desequilibri en la igualtat d’oportunitats laborals i professionals, a l’empobriment de gènere i discriminació econòmica que pateixen les dones, a la bretxa salarial existent i l’accés a llocs de treball… i posar tots els esforços en l’eradicació de la violència masclista.

Deixa un comentari