Vilassar de Dalt. La Secció de Muntanya de la Massa ja forma part de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 31/05/2012

La Secció de Muntanya de la Massa va celebrar el passat 18 de maig l´alta a la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya. L´acte de celebració, que va tenir lloc a la sala d´exposicions, va reunir més d´un centenar de persones entre les quals hi havia autoritats locals, persones del món de l´alpinisme, col·laboradors del Parc de la Serralada Litoral i membres de La Massa.


L´acte va tenir dues parts, d´una banda es va inaugurar l´exposició de fotografies d´escalada dels anys 40 de Francesc Estorach, pioner de l´escalada a Catalunya i resident al nostre poble, amb primeres a Montserrat i al Pedraforca. Juntament amb les fotografies també es va mostrar una petita exposició de ferralla i material d´escalada manufacturat pels mateixos germans Estorach -Francesc i Maria-, que en el mateix acte van contestar a les preguntes del coordinador de la Secció de Muntanya Toni Hosta, del vuitmilista Xavi Arias i del públic en general en un col·loqui sobre l´evolució de la pràctica de l´escalada.
Tot seguit es va celebrar l´alta a la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya que ha costat més d´un any de tràmits. A partir d´ara la Secció de Muntanya ja pot emetre llicències federatives.
La festa va posar punt i final amb un pica-pica als assistents
.

Deixa un comentari