Vilassar de Dalt. Govern i treballadors arriben a un acord per intentar preservar llocs de treball i garantir un servei públic de qualitat | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/01/2012

L’Ajuntament i els sindicats han arribat a un acord per treballar plegats per a la viabilitat de la institució i per intentar garantir la continuïtat del personal i el servei de tots els departaments de l’Ajuntament.


Davant la delicada situació econòmica de l´Ajuntament i les dificultats que el consistori tenia per tancar els pressupostos, es va portar a negociació amb els sindicats la possibilitat que els treballadors renunciessin a les dues pagues extra de 2012 i cobrar-les en terminis durant els anys 2013, 14 i 15. Finalment, Govern i Sindicats han arribat a un acord per tal que els treballadors cobrin totes les seves pagues, però que renunciïn a les beques per matrimoni, fills escolaritzats i limitant les hores extra només en casos de clara necessitat o emergència.


Els treballadors, reunits en assemblea el passat dijous, van donar el vist i plau a la proposta d´acord que ja ha estat signat per les dues parts.

Deixa un comentari