Vilassar de Dalt estalvia aigua. Entens la factura de l’aigua?, vols saber com estalviar-ne?, nosaltres t’ajudem. | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/04/2012

Vilassar de Dalt és un dels 49 municipis catalans que s´han adherit a la campanya d´estalvi d´aigua impulsada per l´Agència Catalana de l´Aigua (ACA) i la Diputació de Barcelona (a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat). Aquesta iniciativa promou la participació activa per tal de generar estalvi i una gestió eficient de l´aigua en l´àmbit domèstic
A Vilassar de Dalt la campanya comença al Casal de la Gent Gran de Can Rafart amb una xerrada a càrrec de Josep Maria Gardell que tindrà lloc el dimecres 11 d´abril a les 4 de la tarda. L´objectiu d´aquesta primera xerrada és conscienciar a la gent gran, ja que seran els que hauran d´anar a les escoles a transmetre els trets principals de la campanya.  Així es vol aconseguir arribar a tota la població utilitzant dues generacions separades implicant-los en un tema comú: l´aigua.
D´altra banda, tothom que vulgui participar en aquesta campanya pot fer-ho portant la darrera factura de l´aigua a l´àrea de Serveis Tècnis de l´Ajuntament els dimarts i els dijous de 10h a 13h (Camí de Mataró, 10  Tel. 93 753 98 17) on li facilitaran un kit d´estalvi i li faran un seguiment de la despesa d´aigua de casa seva al llarg de tot l´any.
La Xarxa ofereix una eina per calcular el consum d´aigua domèstic i promoure l´estalvi d´aigua
Quanta aigua consumeixo a casa i a on ? En el marc de la campanya La Xarxa estalvia aigua s´ha elaborat aquesta Calculadora per l´estalvi d´aigua domèstic en format fulla de càlcul automatitzada que podeu fer saber a casa vostra.
L´objectiu de l´eina és poder ensenyar a qualsevol veí/veïna de forma ràpida quants litres per persona i dia es consumeixen a casa seva i com es distribueix aquest consum. D´aquesta manera veure´m com el podem ajudar millor a reduir i estalviar.
http://xarxaenxarxa.diba.cat/sites/xarxaenxarxa.diba.cat/files/autocalcul_estalvi_aigua_v2.xls

Deixa un comentari