Vilassar de Dalt. El Ple del passat dijous dóna llum verda a la constitució del Consell de la Vila | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/09/2012

Fomentar el debat sobre aspectes rellevants de la vila mitjançant un òrgan democràtic de consulta, amb la participació de representants polítics i de la ciutadania és un dels fonaments del Consell de la Vila que es va aprovar dijous 27 de setembre al vespre durant la sessió plenària.
Des d´aquest dijous, Vilassar de Dalt ja té Consell de la Vila, un espai de participació directa en què representants socials debatran amb responsables polítics aspectes determinats que afecten el dia a dia del municipi. Tot plegat ha de permetre construir propostes compartides entre la ciutadania i l´Ajuntament.
Els altres òrgans sectorials de participació estable que configurin el sistema de participació ciutadana a Vilassar de Dalt també hi tenen representació.
El Consell, presidit per l´alcalde, està format per un representant de cada grup polític, un membre de cada consell sectorial, la defensora de la ciutadania i 35 persones representatives del teixit associatiu i professional de Vilassar.
http://www.vilassardedalt.org/

Deixa un comentari