Vilassar de Dalt. El Casal de Dia, punt de trobada de la gent gran | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/05/2012

A banda del dinar conjunt que ofereix diàriament el Casal de Dia, els seus usuaris fan també diversos tallers i activitats que els permet està actius i sentir-se integrats, estimulats i autònoms. Aquesta setmana han fet una trobada amb els residents de l´Hospital de Sant Pere que es van desplaçar fins a can Rafart per passar una estona junts.


La trobada va ser molt especial, ja que moltes de les persones que hi van participar feia anys que no es veien i aquest va ser un retrobament per a moltes d´elles.
D´altra banda, els usuaris del Casal de Dia han pogut participar a diversos tallers. El darrer impartit per la Creu Roja de Premià de Mar sobre caigudes i perills a la llar i el taller de caigudes i la manera més adequada per tornar-se aixecar-se a càrrec de la Maria, infermera del CAP de Vilassar de Dalt.
En general, la majoria d´activitats del Casal de Dia van dirigits a la prevenció de riscos i l´estimulació de l´autonomia personal.
Altres activitats més lúdiques, són les excursions com la que van fer el passat dimarts 8 de maig al xiringuito can Margarit de Mataró en la qual hi van participar 21 usuaris acompanyats per 3 voluntaris que els van portar amb cotxe.

Deixa un comentari