Publicat el 19/06/2015

 Alumnes de les escoles Maristes Valldemia i Salesians de Mataró i de l’INS Alt Berguedà de Bagà s’han proclamat guanyadors del VIII Concurs Joves i Conducció en les categories de relat, fotografia i vídeo, respectivament.
L’acte d’entrega de premis, que ha tingut lloc a la seu del Servei Català de Trànsit (SCT), ha comptat amb la presència de Joan Josep Isern, Director del Servei Català de Trànsit (SCT); Sebastià Salvadó, President del RACC; i Teresa Pijoan, Directora general d’Educació Secundària de la Generalitat de Catalunya.
El grup de 4t d’ESO A de l’escola Anna Mogas de Granollers enguany s’ha proclamat vencedor en l’apartat de millor classe, gràcies a l’elevada participació en l’edició d’enguany (26 dels 29 alumnes de la classe, amb 10 vídeos, 51 fotos i 14 relats, en total 75 treballs presentats). Mentre que Joan Capellas de La Salle de Manresa ha rebut el premi al professor més motivador.
VÍDEO
Grup Bombita Films. format per Oriol Pons, Ferran Vargas i Bernat Girabal IES Alt Berguedà de Bagà. 1r de Batxillerat A


RELAT
Martí Prat Esquerdo dels Maristes Valldemia de Mataró
2n de Batxillerat B 


FOTOGRAFIA
Grup Selfie Mortal format per Eloi González, Núria Medina, Maria Melero.
Escola Salesians de Mataró. 1r Batxillerat


Aquest concurs, que organitza el RACC amb la col·laboració del Servei  Català de Trànsit (SCT) i de l’Associació de Mitjans d´Informació i Comunicació (AMIC), s’adreça a alumnes de secundària i batxillerat.

Deixa un comentari