VIIè Campionat de Pàdel Silo: un torneig solidari per als nens de Guinea Bissau | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 05/08/2011

El Campionat se celebrarà del 22 al 27 d’agost al Pàdel & Fitness Club Castell de Mata (Mataró)


L’ONG Silo destinarà la recaptació del campionat a beques d’estudis per als 100 nens que cursen secundària a Bafata


Del 22 al 27 d’agost, i després de sis edicions de gran èxit, les instal·lacions Pàdel & Fitness Club Castell de Mata de Mataró (www.padelandfitness.com) acolliran el VIIè Campionat de Pàdel Silo, una competició per equips que, a més d’assegurar grans dosis d’esportivitat i diversió, pretén recaptar fons per a recolzar els projectes de l’Associació Silo a Guinea Bissau.
Es tracta d’una competició per equips, de sis dies de durada, que començarà a les 10h del matí i acabarà a les 10h del vespre, on es disputaran partits segons la categoria i nivell més adient per a cadascú (tant d’adults com de joves).
Cada parella jugarà 4 partits, d’una hora de durada. Entre les activitats que envolten aquest torneig, que estan obertes a tot el públic que vulgui col•laborar amb la causa (no només als inscrits al Campionat), també es podrà gaudir de barbacoa, entrepans i refrescos tots els migdies i tardes i de caipirinhes ben fresques durant tot el dia.
 Per acabar, el dissabte 27, a les 21h, se celebrarà un sopar i festa de cloenda al restaurant Hotel Castell de Mata, en una vetllada amenitzada per un DJ i el sorteig de regals gentilesa de tots els patrocinadors que col•laboren en el torneig.
La inscripció al torneig té un preu de 35€ per jugador/a, aportació que es destinarà íntegrament a l’ONG Silo. El preu del sopar i de la festa de cloenda és de 45€ per persona.
L’associació Silo (Camí pel desenvolupament dels nens de Guinea Bissau –
www.silogb.com) realitza intervencions en l’àmbit educatiu i sanitari, sense deixar de banda altres ajudes a les comunitats rurals de l’interior del país. Actualment, estan en funcionament 6 jardins d’infància, 3 escoles primàries, un dispensari i altres importants ajudes comunitàries com el recolzament en l’agricultura, tallers de costura, panells solars…
En aquests moments, Silo té escolaritzats més de 700 nens. Cada any es reparteix material escolar entre els alumnes, menjars, tractaments mèdics, sous de professors, etc.
La recaptació del campionat de pàdel anirà destinada íntegrament a beques d’estudis per als 100 nens que cursen secundària a Bafata. Els nens de les zones rurals, quan acaben la primària, no tenen oportunitat de continuar estudiant, ja que la secundària només s’imparteix a les ciutats i, a més, suposa uns costos per a les famílies que no poden assumir. Des de fa 4 anys, Silo costeja els estudis d’aquests nens, pagant l’escola, el material escolar i un àpat diari.
Carretera Nacional II, Km. 649 –  MATARÓ
Tel. 93 790 10 44 – 93 79010 45 – Fax: 93 755 1117


 

Deixa un comentari