VII Saló pel Benestar i Defensa de l’Animal Abandonat- Animaladda 2011, 14 - 15 i 16 d´octubre. | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/10/2011

Els dies 14, 15  16 d’octubre es celebra el “VII Saló pel Benestar i la Defensa de l´Animal Abandonat”, Conegut com Animaladda, a Barcelona al Palau Sant Jordi, Sala Barcelona 92, organitzat per la ONG ADDA (Associació per a la Defensa dels Drets dels Animals).


La idea del saló és que diferents entitats protectores d´animals tinguin l´oportunitat de participar i donar-se a conèixer,  durant aquests tres dies els gossos, gats i altres animals que han estat abandonats tinguin oportunitat de trobar una llar i ser adoptats.


Aquet saló està ple de sentiments, es pot veure la il·lusió de les diferents entitats que hi participen, de vegades llàgrimes d´alegria pels animals que troben llar i altres de tristesa pels que han de tornar als centres, és una experiència molt gratificant per a nosaltres els voluntaris i voluntàries, per això us convidem a tots els que vulguin venir ha que puguin compartir amb nosaltres la animalada.


Hi ha activitats per a nens, conferències i el més important del dia, les passarel•les de les entitats protectores on es poden conèixer als veritables protagonistes del saló, que són ells els nostres “peludets” que estan ansiosos per donar-se a conèixer.


No falteu, val la pena assistir, gaudireu d´un dia ple d´emocions, podeu entrar a la pàgina web http://www.salonanimaladda.org/, on teniu tota la informació, horaris, activitats, xerrades…


ASOA per setè any consecutiu i estarà present i esperant que arribeu, entreu per gaudir i no dubteu a visitar els diferents estands de les entitats protectores que hi participem. Busca’ns i ens coneixerem.


Forma part del nostre equip de voluntaris/es, necessitem persones per poder continuar la nostre tasca, fes-te’n voluntari/a i/o soci/a. – www.asoa.net

Deixa un comentari