VII Duatló de Muntanya de Cabrils | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 07/12/2011

El proper 31 de desembre el Centre Excursionista Vilassar de Mar juntament amb el Club Esportiu Camp a Través i l’Ajuntament de Cabrils organitzen la setena edició de la Dualtló de Muntanya de Cabrils. Des de l’organització ens interessa molt la vostra participació ja sigui com a corredor/a o com a voluntari.


JO LA VULL CÓRRER:
Trobareu tota la informació al blog de la Duatló
http://duatlodecabrils.blogspot.com. Si us voleu inscriure, però, ho heu de fer a través de la web de la federació catalana de Triatló (www.triatlo.org). Recordeu, només hi ha 300 places disponibles (i d’elles només 35 per a no federats en triatló), les inscripcions es tanquen el dia 28 de desembre i si sou membres del  Centre Excursionista Vilassar de Mar tindreu 10€ de descompte en la inscripció.
Com ho haig de fer? Inscriu-te a la web de la federació, paga el que pertoca (es fa en tarja de crèdit) i un cop hagis finalitzat la cursa l’organització et retornarà 10 euros el mateix dia de la cursa. Ho sentim però el procediment ha de ser aquest, la web de la federació no permet fer gaires filigranes. Els que us inscriviu, tot seguit,  envieu un correu a
info@cevilassardemar.cat (cal estar al corrent de la quota del centre).


JO VULL SER VOLUNTARI:
Després d’haver organitzat proves com la Burriac Atac i d’altres, reconeixem que en aquest tipus de curses resulta imprescindible la figura dels VOLUNTARIS, i en aquesta ocasió també, doncs hem de cobrir la zona de boxes i els circuits de BTT i cursa a peu. Així doncs, tots els que estigueu interessats poseu-vos en contacte amb l’organització a:
Info@cevilassardemar.cat o al 610 947 747, Pere Bossa). Gràcies.

Deixa un comentari