VII Cicle de Sarsuela al Foment Mataroní. Sopar per a dos (si pot ser!), Joguet comicolíric en un acte i Gala lírica | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/06/2011

L’adaptació que s´ha realitzat, al marge de diversos retocs en el llibret original per tal de fer-ho més actual i divertit, ha consistit en afegir, a l’inici i al final de l’obra, noves escenes originals també en vers i amb el mateix català prefabrià de la resta de l’obra, que s´ha mantingut per tal de poder recrear la Barcelona d’aquella època, i nous cantables fent servir diversos fragments musicals de diferents sarsueles del mateix compositor. Es vol donar relleu escènic al personatge de la Sra. Palau, que en l’original gairebé no en té cap, ja que és el personatge absent que representa que està dormint, i poder oferir un espectacle d’una hora i quart de duració amb quatre cantants i un final teatralment i escènicament brillant. 
S´ha titulat Sopar per a dos (si pot ser!) joguet comicolíric en un acte per destacar la seva condició de vodevil líric en el que tres dels seus quatre personatges intenten infructuosament durant tota l’obra fer un sopar per a dos.


Data: Diumenge, 26 de juny del 2011
Hora: 6:00 de la tarda
Lloc: Foment Mataroní (C/ Nou, 11 – Mataró)
Preu: 17 € / 15 € (per a socis del Foment Mataroní, d’Òmnium Cultural, del TR3SC, Carnet Jove, abonats al cicle del Teatre del Monumental i jubilats)
Motiu: VII – Cicle de Sarsuela

Deixa un comentari