Publicat el 17/11/2017

Vidmar Festival, espai expositiu i lúdic per a tota la família.

Els dies 2 i 3 de desembre torna Vidmar Festival, les jornades d’Art i Disseny de Vilassar de Mar (Barcelona), per fer visible el talent d’artistes i dissenyadors, mostrant el seu talent i posant-los en contacte amb el públic general, que podrà adquirir les seves obres i treballs, trossets d’ells mateixos.

En Vidmar Festival no només trobarem exposicions, sinó que ens veurem embolicats en un espai lúdic ple d’activitats, tallers, creacions en directe, música en viu i gastronomia d’autor.

Més d’una trentena d’expositors entre els quals trobarem a La Galàctica, Sandra de la Creu, Abigail Grace, grisencs, Cecília Santanach, Baaks Handmade, Teresa Ramos, Jorge Bompart, Lab! Ceràmica, Vilota, Penell Valent, Gemma Capdevila, Sol Do El meu by Sol Domínguez, Craft & Cakes Barcelona, Ana Maya, Silvia Santamaria, Mint & Clay, Telando, De Boted, Nataly Anelles, Sarie Oliver, Madmoiçon, Esther Ferriol, Alon, Adrisanlo Il·lustració, Pipistrello Rosso, El Basar Dibuixat, Anna Perich Sedes, Isabel Herrera, Ana Lleó, Kiwi Friwi, Arantxa E. Rodriguez, The Wild Spectrum, Alba Guiluz Botànica, Dreamcatcher by Amy i Ceràmiques Mercè Dachs.

Artistes i dissenyadors mostraran els seus processos de creació mitjançant la creació en directe, activitats i tallers. Com els tallers de Macramé de li Coquilecot i el de Aquarel·les de Gemma Capdevila.

Durant les jornades també podrem gaudir de les exhibicions de dansa ofertes per les escoles Ari Dance i Alba Hayal, les actuacions en directe de Maravint, Els Estels, Mitus Arenys, Ananda Massa i Santi Velasco i Ocata mentre vam degustar una cervesa artesana de l‘Estupenda i la proposta gastronòmica que ens porta Sant Croi by Jordi Roca, cosa passa amb Meri Food Truck i Mambo Food Truck.

Més informació a http://vidmarfestival.com/

Deixa un comentari