VI i última regata de la Lliga Catalana de Llagut d´enguany a Lloret de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 30/08/2011

Després d´intentar fer equilibris s´ha hagut d´anul·lar la que havia de ser la setena i última regata de la Lliga Catalana 2011 de Llagut, pel proper 4 de setembre a Roses, així doncs, el passat diumenge 28 es va celebrar a Lloret la VI i última.
Aquesta vegada el temps va acompanyar, i la secció de rem de la colla castellera capgrossos de Mataró hi va poder presentar tres categories, juvenils, veterà fèmines i veterà masculí.


Resultats prou satisfactoris, els juvenils van fer la cronometrada amb un temps de 5:40,61; les veteranes van aconseguir la segona posició molt disputada de la seva final, amb un temps de 6min 4´16 segons; mentre que el veterà masculí entrava en primera posició de la seva final amb un temps 05:35,76 tot i que el handicap aplicat, els deixava en segona posició. Són els veterans més joves de la classificació i el handicap els va a la contra.


Tot plegat fa, que s´acabi la Lliga per aquesta secció vogadora amb una bona sensació de progrés que segurament donarà ànims a les tripulacions per plantejar-se coordinar esforços i presentar-se al Campionat de Catalunya que es celebrarà a Cambrils el cap de setmana del 17 i 18 de setembre.

Deixa un comentari