Publicat el 17/09/2015

EL mes de setembre arriba farcit de propostes enoturístiques agrupades dins del paraigües de la Setmana del Vi, que organitza el Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella. Del 18 de setembre al 4 d’octubre s’han programat més d’una seixantena d’activitats a espais públics i privats de 18 municipis del Maresme, el Vallès Oriental i el Barcelonès: Alella, Argentona, Barcelona, El Masnou, Llinars del Vallès, Martorelles, Mataró, Montornès del Vallès, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Antoni de Vilamajor, Santa Maria de Martorelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt.
Són propostes molt variades, de diferent format i en escenaris molt diversos que tenen com a denominador comú donar a conèixer els vins de la DO i el patrimoni cultural i gastronòmic del territori. El programa inclou exposicions, tasts de vins, xerrades, tallers, trobades literàries i musicals,  cinefòrum, itineraris, visites als cellers, activitats esportives, concursos, entre d’altres amb el vi com a protagonista. 
El tret de sortida d’aquesta sisena edició de la Setmana del Vi de la DO Alella serà la xerrada de Oriol Artigas, viticultor i professor del Cicle Formatiu de Grau Superior de màrqueting i publicitat en el sector vitivinícola a l’Institut Alella, que oferirà el 18 de setembre a les 19h a l’Àmbit cultural d’El Corte Inglés del Portal de l’Àngel de Barcelona.
Entre les activitats programades destaquen la Nit de la Pansa Blanca, la 1a Cursa DO Alella o la taula rodona sobre el paper de la DO Alella en el panorama del vi català.
Més informació a
www.doalella.cat
Podeu descarregar-vos el programa clicant:
http://www.doalella.cat/images/Programa%20Setmana%20del%20Vi.pdf

Deixa un comentari