Publicat el 28/10/2017

La formació de veus blanques porta als escenaris una obra d’Eduard Iniesta i Piti Español amb la veu de Gemma Humet

El proper dissabte 4 de novembre a les 21h al Teatre Auditori de Granollers, VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió estrenarà la producció Els colors del mar, una obra que recull per una banda peces tradicionals d’arreu del Mediterrani arranjades per Eduard Iniesta i per l’altra, obres inèdites i originals del mateix compositor i escrites pel lletrista Piti Español.
La cantant Gemma Humet interpretarà la part de veu solista en un espectacle que engloba temàtiques socials, humanes i reflexions sobre el món actual.

Així, Iniesta i Español ens proposen un viatge pel Mediterrani, un mar que ells l’interpreten ple de colors i contrastos, a través de músiques ètniques i cançons dels pobles que l’envolten (des d’Itàlia a Grècia, des de Turquia a l’Alguer) i d’obres originals que volen posar sobre la taula problemàtiques que tenen lloc dins un mar que “tantes vegades veiem com un llençol blau però que també es tenyeix del color taronja de les armilles dels refugiats”, com explicava Español, i proposen la pregunta “com un mateix mar es pot mirar de maneres tan diferents?”.

Aprofitem per informar que el Teatre Auditori de Granollers organitza una activitat 360º entorn a aquest espectacle. Es tracta d’un taller de danses mediterrànies a càrrec de l’entitat Pasaltpas adreçat a públic familiar que es durà a terme el divendres 3/11/17 a les 18h al mateix Teatre Auditori de Granollers.
Música. Fitxa Artística:
Cor Infantil Amics de la Unió
Director: Josep Vila Jover
Veu: Gemma HumetÇ
Direcció musical: Eduard Iniesta
Textos: Piti Español
Percussions ètniques: Antonio Sánchez
Percussions clàssiques: Robert Armengol
Contrabaix: Eduard Arribas
Viola: Laia Capdevila
DURACIÓ DE L’ESPECTACLE: 60 minuts
Compra entrades: https://www.koobin.com/granollers/index.php?action=PU_evento&Ev_id=2242

Més informació: www.teatreauditoridegranollers.cat

VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió és considerat un dels cors de més nivell del nostre país. Ha participat en nombrosos festivals internacionals importants i ha estat múltiplement premiat.
Un dels últims guardons ha estat a el Premi Guido d’Arezzo a la difusió i promoció de la música l’any 2017. Cal destacar que va quedar finalista al Gran Prix Europeu de Cant Coral de Varna l’any 2016, va guanyar el primer premi del Certamen Coral de Tolosa l’any 2015 i va guanyar la Silver Rose Bowl al millor cor del certamen a Let the People Sing! l’any 2013.
El cor ha realitzat diverses produccions (d’entre les més recents destaquen VEUS! i Cançons nocturnes) i també ha col∙laborat en òperes del Gran Teatre del Liceu. Pel que fa a enregistraments, cal destacar els seu darrer disc Un barret de cançons, amb música de Josep Vila Casañas i lletra de Miquel Desclot. Josep Vila Jover n’és el director titular.

Deixa un comentari