Publicat el 16/10/2015

T’agradaria descobrir on s’amaguen els tòtils del jardí? Vols aprendre a construir caixes niu per a ratpenats?  Saps qui viu en un hotel d’insectes?  Ho podràs descobrir el proper diumenge 25 d’octubre a la Festa de la tardor que enguany se celebra al Jardí Botànic Històric amb un munt d’ activitats gratuïtes per a tots els públics, des de tallers i visites guiades fins a jocs o gimcanes. 
La festa de la tardor és també una bona  oportunitat per conèixer El Jardí Botànic Històric,  un petit tresor de la jardineria barcelonina que s´amaga dins de dos clots d´antigues pedreres de Montjuïc.  El fet de tractar-se d´un lloc enclotat, a l´obaga de la Muntanya, fa que l´aire fred s´acumuli a baix i les temperatures del fondal siguin fins a quatre graus inferiors a les de la part superior del sot. Aquesta circumstància ha facilitat el desenvolupament dels arbres més alts de Barcelona així com nombrosos exemplars de gran interès, propis de climes més freds.
La festa de la Tardor ha estat organitzada pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona, juntament amb l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Institut Botànic de Barcelona i amb la col•laboració de  La Societat Catalana de Micologia.
Horari: Diumenge 25 d’Octubre de 10:00 a 15:00h.
Lloc:  Jardí Botànic Històric. Avinguda dels Muntanyans, al costat de l’aparcament del MNAC. Parc de Montjuïc.
Entrada gratuïta
http://agenda.museuciencies.cat/ca/museus/jardi-botanic-historic/
Com arribar-hi:
Amb Bus:
50 Parc de Montjuïc – Trinitat Nova
55 Parc de Montjuïc – Pl. Catalunya
61 Poble Sec – Parc de Montjuïc
125 La Marina – La Marina
Amb metro:
L1 i L3 (Espanya). A l’av. Maria Cristina pujar per les escales mecàniques que van cap al Museu nacional d’art de Catalunya (MNAC). L’entrada al Jardí és darrera l’aparcament del museu, al costat de les escales mecàniques, que envolten el monument a Francesc Ferrer i Guàrdia.
Amb vehicle privat:
L’accés al Jardí és a l’avinguda dels Muntanyans darrera l’aparcament del MNAC

Deixa un comentari