Publicat el 18/03/2022

La Fundació se suma a les iniciatives solidàries que posen rumb a Ucraïna per intentar ajudar les persones afectades pel conflicte bèl·lic i els exiliats

 

A través d’un comboi format per diversos vehicles conduïts per voluntaris (quinze furgonetes i un autobús), s’espera fer arribar ajuda humanitària i de primera necessitat a Ucraïna. El comboi parteix aquest divendres de Sant Quirze del Vallès i recorrerà a prop de 2.400 quilòmetres fins a arribar a la frontera d’Eslovàquia amb Ucraïna.

La iniciativa parteix de Xavier Pérez, col·laborador de l’entitat i que ja havia coordinat accions solidàries durant els pitjors mesos de la pandèmia de COVID-19 per facilitar material de protecció, mascaretes o pantalles a les residències de gent gran.
Ara, a través de la contribució econòmica i les donacions de material i vehicles de diverses entitats com Restaurant Casa Fuster i Fundació Vella Terra, ha coordinat l’enviament del comboi que transporta productes de primers auxilis, ortopèdics, cadires de rodes i medicaments.
Fundació Vella Terra, entitat que dóna suport al projecte de vida de les persones en situació de dependència (gent gran, persones amb diversitat funcional, intel·lectual i física i persones en situació de vulnerabilitat) s’ha sumat, a través de les residències que gestiona, a l’enviament de material.
Els diversos centres han col·laborat amb la donació de tot tipus de productes per la cura i atenció de la gent gran. S’espera que el comboi pugui arribar al seu destí per fer entrega de tot el material i en els pròxims dies retorni amb 115 refugiats que seran rebuts a un centre d’acollida a Sabadell.

Sobre Fundació Vella Terra
Fundació Vella Terra és una entitat sense afany de lucre que des del seu origen ha centrat la seva activitat en l’atenció a persones en situació de dependència, en especial gestionant recursos assistencials per a la gent gran, per a persones amb diversitat funcional, intel·lectual i física, així com persones en situació de vulnerabilitat a les que donem suport a través de l’entitat tutelar. En total, a la fundació, hi treballem més de 750 persones. L’any 1975, vam inaugurar la primera Residència per a gent gran, a Arenys de Munt (Barcelona), coneguda amb el nom de Sant Martí.
Des d’aleshores, la nostra raó de ser és aportar experiència, esforç i coneixements per la millora de la qualitat de vida de les persones en situació de dependència.
Volem contribuir, mitjançant la nostra feina, a fer del món un lloc on TOTES les persones puguin desenvolupar-se en llibertat. Treballem per donar continuïtat i suport al Projecte de Vida de cada persona usuària. I ho fem amb respecte, humilitat, professionalitat, innovació i personalització. https://www.fundaciovellaterra.org

 

Redacció
Imatge i font: Fundació Vella Terra

 

 

Deixa un comentari