Publicat el 09/05/2016

Núria Arasa, regidora de Serveis Socials, Igualtat, Família i Gent Gran, en representació de la Xarxa d’Inclusió Social, farà la presentació i donarà pas a les intervencions de tres entitats que hi treballen sobre el terreny. 

Creu Roja Catalunya explicarà com està la situació des del punt de vista de la legislació i quins són els drets i deures dels estats en l’acollida de persones refugiades mentre que Acció Solidària i Logística i Proactiva Open Arms parlaran des de la seva experiència directa, els primers en camps de refugiats i els segons amb les persones refugiades en ruta. 

La jornada també comptarà amb activitats infantils, a càrrec dels agrupaments escoltes Intayllú, Atzavara i la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, amb contes interactius, confecció d’un mural i jocs de reflexió.

Cal recordar que l’Ajuntament de Vilassar de Mar en el ple del 17 de desembre de 2015 va aprovar una moció conjunta de tots els grups municipals de suport a l’acollida de població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània. 

Acte: xerrada-debat
Dia: dissabte 14 de maig
Hora: a partir de les 10,30 h
Lloc: Biblioteca Municipal Ernest Lluch – C/ Sta.Eulàlia, 66-80   

Deixa un comentari