Valoració de la Festa Major d’Agost, BADALONA 2012 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 31/08/2012

La Comissió de Festes de Badalona valora de forma molt positiva la Festa Major d’agost i s’alegra de la bona acollida per part dels badalonina i badalonines, tot i això lamenta en general el paper de l’Ajuntament.
La Comissió de Festes s’ha reunit per fer balanç econòmic i avaluar com s’han desenvolupat els actesde la festa major i es conclouen els quatre punts següents:
– La Festa Major d’agost ha estat més participativa i amb més vinculació que mai. La ciutadania s’ha fet seva la Festa Major d’agost, i ha acabat sent la festa del poble. Hi hagut molta participació tant a dins de les colles i associacions com al carrer col·laborant i gaudint de la festa; i fins i tot engalanant els carrers i oferint aigua, llimonada, porrons i petits refrigeris a les colles durant el seu recorregut delcercavila.
– Es lamenta en general el paper de l’Ajuntament ja que aquest no és el model desitjat de Festa Major. Calen més recursos i sobretot cal la implicació municipal, ha estat una festa de mínims que s´ha pogut realitzar gràcies al treball voluntari i desinteressat no només de les colles sinó també de
gent de fora de Badalona (músics, tècnics de so,…) s’han hagut de demanar favors personals, carregar, descarregar i cedir equips de so i molts materials entre entitats, moltes hores voluntàries de molta gent, fer servir els cotxes particulars…
– Es valora molt positivament la resposta que les entitats hem pogut donar i el treball en xarxa que s’ha fet per poder acabar salvant la Festa Major d’agost.
-Autogestió: S’ha fet una bona gestió econòmica de les festes ja que els ingressos i les despeses han quedat compensats, cal dir però que enguany la Festa Major d’agost ha estat més precària que mai.

Deixa un comentari