Publicat el 09/04/2019

Aquest cap de setmana, L’associació excursionista MONTALTREK  ( Sant Vicenç de Montalt ), ha celebrat per segon any consecutiu el  VADEVI,

Per segon any consecutiu, L’Associació Montaltrek ha organitzat el  VADEVI, caminada única en tota la província de Barcelona, que creiem que val la pena donar a conèixer: La unió de Caminar i la Enologia, una festa que aplega persones que caminen, que son amants de la enologia i brinden per la amistat i la bona companyia.

Un total de més de 100 persones, varen caminar fins al Montalt (596 metres –S. Vicenç de Montalt) i molt a prop, el Sommelier Marc Comas, va preparar un Brindis a la primavera, amb vins de la D.O. Empordà, seguit després d’un complert pica-pica.

Els assistents varen gaudir de la bona caminada i a més, varen aprendre una mica d’enologia, amb les explicacions del sommelier. Va haver-hi un ambient molt distès i agradable entre els assistents. Una caminada amable i amb bones vistes, que va estar acompanyada de un bonic matí de sol primaverenc.

Deixa un comentari