Publicat el 24/02/2021

De moment, fins que no es reobri el Consultori Mèdic de l’Enllaç, la vacunació és al CAP de Premià de Mar del carrer de la Plaça

Des de l’ambulatori contactaran directament aquesta setmana amb el següent grup de persones veïnes de Premià de Dalt:
   ·  Grans Dependents: Grau III i Grau I i II que van al Centre de Dia.
   ·  Persones usuàries incloses en el programa d’Atenció Domiciliària (ATDOM)
   ·  Persones cuidadores d’aquest grup anterior.
   ·  Majors de 80 anys

El personal sanitari de l’ambulatori els donarà dia i hora de subministrament del fàrmac. Cal venir a l’hora acordada per evitar acumulació a les sales d’espera.
Per tant, és important que cap persona vingui al centre a demanar hora ja que hi ha personal treballant sobre els llistats i no es donarà cap hora des del mostrador.

Des de l’Ajuntament de Premià de Dalt recordem que la vacunació té per objectiu arribar a la immunitat de grup, una fita fonamental per minimitzar els efectes de la pandèmia. Quan una part de la població ja té els anticossos proporcionats per la vacuna, el virus queda bloquejat i disminueixen la seva propagació i els contagis.

En conseqüència, la vacuna contra la Covid-19 esdevé l’eina principal per fer front a la pandèmia. De fet, la Conselleria de Salut ha detectat una reducció del 80% de les infeccions entre els col·lectius que ja l’han rebuda.

 

 

Deixa un comentari