Publicat el 14/07/2015

Torna l’estiu, torna la festa i per descomptat torna el millor torneig de basquetbol, el V Torneig 3×3 BIBA Les Santes 2015. Després del gran èxit de participació de les darreres edicions superant la barrera de la centena d’equips inscrits i més de 400 participants, el programa Tir Lliure de Mataró Ràdio i l’Associació Bàsquet x Tothom tornen a organitzar el torneig 3×3 de bàsquet oficial de la Festa Major de Mataró.
Seguim apostant per l’Eusebi Millán per poder tenir més pistes (12 pistes), millors cistelles, més ombra i instal·lacions adequades per a gaudir d’una bona jornada de bàsquet.
La novetat d’aquest any és la inclusió del nostre torneig dins del circuit internacional FIBA on ja tenim confirmats la participació de diversos equips d’Andorra, Polònia, Brasil i de la resta de l’Estat. L’equip guanyador del torneig en la categoria ÈLIT obtindrà una Wild Card amb viatge pagat per disputar el torneig Challenge de la FIBA a TALLIN (Estònia).
Tornem a regalar una samarreta a tots els inscrits que aquest any podran vestir una PlayGround Stars reversible i personalitzada pel nostre torneig.
Com sempre hi haurà servei de bar, vestuaris, WC i tots els components de l’organització al servei dels participants.
L’organització agraeix el suport de tots els participants que any rere any converteixen el nostre torneig per nombre de participants i per la seva qualitat en un dels millors 3×3 de Catalunya i Espanya.


DISSABTE 18 i DIUMENGE 19 de JULIOL 2015
Pista Poliesportiva Eusebi Millán de Mataró
Inscripcions i més informació a:
www.tirlliure.com
Data límit inscripcions: 15 de juliol (Places Limitades)
Preu per persona: 15 € (inclou samarreta reversible de regal)
Organitza:
www.tirlliure.com, i Associació BÀSQUET x TOTHOM
Patrocinen: Biba i Slang
Col·laboren: PG, Divercastillo, Mataró Ràdio, Nutrisport , Federació Catalana de Bàsquet, Fedamar, Caves Blancher, Capgròs,

Deixa un comentari