Publicat el 03/05/2018

L’AS de rePIQUES és un certamen biennal que acull  als grups de percussió amb més forces disposats a donar-ho tot en cada actuació

El concurs de percussió biennal organitzat pels Ssstrèpits de Vilassar de Mar, amb el suport de l’Ajuntament, torna el 5 de maig a envair els carrers del municipi amb un objectiu solidari. Enguany la recaptació anirà a la fundació Joan Salvador Gavina, el primer centre d’atenció diürna per a la infància amb dificultats psicosocials o sociofamiliars de Catalunya.

La jornada començarà a les 17 h amb 3 cercaviles simultanis (amb origen davant l’Ajuntament, l’institut Vilatzara i la Biblioteca Municipal) que es trobaran a la plaça Picasso on hauran de realitzar una actuació davant l’exigent jurat que seleccionarà els grups que disputaran posteriorment la final, la fase Energia i la fase Jam Piques Session tindrà lloc al Pérez Sala. 

AS de rePIQUES no és un concurs per a grups professionals. és una festa que promou la competitivitat i l’enfrontament entre conjunts.
La cinquena edició del Concurs de Percussió AS de rePIQUES està oberta a tots els grups catalans i de fora que vulguin participar d’aquesta jornada festiva amb un premi econòmic com a incentiu final.

 

 

 

Deixa un comentari