Publicat el 21/06/2017

La nova unitat de l’Hospital Municipal de Badalona s’emmarca en el Pla d’atenció a les persones afectades per les síndromes de sensibilització central

Dijous 22 de juny, a les 16 hores, tindrà lloc a la Sala de juntes de l’edifici de Ca l’Amigó de Badalona Serveis Assistencials (BSA), a la plaça de Pau Casals, 1, la presentació de la Unitat d’expertesa territorial de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica del Barcelonès Nord i Baix Maresme.

Aquesta nova unitat de l’Hospital Municipal de Badalona, de referència per a una població de 420.000 persones i que compta amb un equip multidisciplinari de professionals de l’atenció especialitzada i l’atenció primària, està en marxa des d’aquest 15 de juny. Es tracta d’una de les 18 unitats d’expertesa de Catalunya impulsades en el marc del “Pla d’atenció a les persones afectades per síndromes de sensibilització central”, presentat al maig pel Departament de Salut.

Les síndromes de sensibilització central són un conjunt de malalties cròniques que limiten molt la vida de les persones que les pateixen i entre les quals destaquen la fibromiàlgia, la síndrome de fatiga crònica i la sensibilitat química múltiple.

L’acte comptarà amb la presència del cinquè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot; de diversos responsables de BSA i de representants de les entitats Badalona Associació Afectades de Fibromiàlgia i de l’Associació de Fibromiàlgia de Catalunya. Després de la presentació es farà una visita a la consulta de la nova unitat.

 

 

Deixa un comentari