Publicat el 29/12/2014

Unió de Pagesos ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa Petrocat, de distribució de gasoil a domicili, dins de la línia de treball del sindicat. 
Més avantatges, a través de la qual els afiliats i afiliades de totes les comarques de Catalunya podran disposar de condicions avantatjoses en els serveis que ofereix aquesta empresa.
L’acord ha estat signat per Sergi Palay, director gerent d’Unió de Pagesos, i Joan Josep Ramírez Solé, director general de Petrocat.
Petrocat distribueix a domicili gasoil A, B, C, C Excel·lent i Ad blue a un preu competitiu i de màxima qualitat. Els afiliats i afiliades d’Unió de Pagesos comptaran amb els avantatges de tarifes especials de gasoil B, serveis diaris de dilluns a divendres i servei en dies especials previ acord, cessió de dipòsits quan el consum ho justifiqui instal·lació gratuïta del sistema automàtic de comandes depenent del volum i la rotació del producte consumit, o assessorament tècnic i jurídic per a instal·lacions de consum propi, entre altres.
A més, els afiliats i afiliades interessats en aquest acord també disposaran de targetes de descompte per a les benzineres Petrocat.

Deixa un comentari