Unió de Pagesos fa arribar personalment al comissari europeu de Medi Ambient documentació per denunciar que la Generalitat ofereix a Adelson terrenys protegits | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 03/07/2012

La Generalitat ofereix a Adelson terrenys protegits del Parc Agrari del Baix Llobregat


Lluís Parés, membre de la Comissió Permanent del Baix Llobregat de la Unió de Pagesos, i Anna Antó, es van entrevistar divendres amb Janez Potocnik, comissari europeu per al Medi Ambient, i amb Mercedes Bressso, presidenta del Comitè de les Regions d’Europa, en el marc de l’acte de cerimònia del lliurament del premi Capital Verda Europea 2014, celebrat a Vitòria. En el transcurs de l’entrevista es va fer arribar al comissari europeu, i també al director general de Medi Ambient de la Comissió, Karl Falkenberg, documentació on s’explica que la Generalitat de Catalunya ha ofert a Las Vegas Sands Corporation, els terrenys del Parc Agrari del Baix Llobregat, per a fer el seu resort lúdic. En la documentació s’explica que el Parc Agrari és una zona protegida per la legislació urbanística i per la legislació ambiental. El Comissari es va comprometre a estudiar la documentació que se li va lliurar.


Es va lliurar també documentació a l’alcalde de la ciutat alemanya de Frankfurt, i el de la capital de Dinamarca, Copenhage, ciutat que serà Capital Verda Europea el 2014.

Deixa un comentari