Publicat el 30/09/2015

El Maresme acull el I Challenge Costa de Barcelona-Maresme, un triatló de llarga distància de projecció internacional en el qual el repte i la superació personal són les principals fites que motiven els esportistes a superar les proves de natació (3.800 metres), ciclisme (180 kilòmetres) i cursa a peu (42 kilòmetres).
Els prop de 2.000 atletes que participaran al I Challenge Costa de Barcelona-Maresme prendran la N-II el diumenge 4 d’octubre. La prova de ciclisme, que transcorrerà íntegrament per aquesta carretera provocarà el tall de la circulació entre Calella i El Masnou durant 12 hores. La N-II es tancarà a les 6.30h i es preveu la seva obertura total a les 18.30h.
L’alternativa per als vehicles, mentre duri el tall de circulació a la N-II, serà l´autopista C-32.
Als accessos del Maresme es lliurarà un passi als conductors que siguin desviats cap a l´autopista. Aquest tiquet els permetrà circular lliurement per la C-32 sense haver de pagar peatge. El cost econòmic serà sufragat pel Consell Comarcal del Maresme (66,6%) i per l´ajuntament de Calella (33,3%).
També es veurà afectada la circulació en el casc urbà de les poblacions que formen part del circuit Challenge. A més dels municipis per on transitaran les bicicletes, Calella, Pineda i Santa Susanna destinaran carrers al pas dels corredors a peu.
La realització d’aquesta prova esportiva que portarà al Maresme esportistes d´arreu, compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Calella, el Consorci de Promoció Turística del Maresme i el Consell Comarcal. A més, de la resta

Deixa un comentari