Una vilassarenca entre els premiats del 19è concurs de fotografia per a joves | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/05/2012

Ester Linares López, de Vilassar de Mar, ha estat una de les premiades en el 19è concurs de fotografia per a joves organitzat conjuntament per les regidories de Joventut dels ajuntaments d’Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Premià de Dalt, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar. La vilassarenca ha rebut el primer premi de la categoria B (de 18 a 30 anys) per la fotografia “Bon profit intrusos!”. El premi, 300 euros en material audiovisual.


El concurs ha rebut un total de 104 fotografies. Des de Vilassar de Mar es van presentar 49 imatges de 26 participants, superant les xifres de participació de l’any passat. La resta de premiats del concurs són: en la categoria A (de 12 a 17 anys), el primer premi per a Marta Blasco Oliver, de Cabrera de Mar, i la fotografia “Crema d’hivern”, i el segon per a Laia Catalan Alonso, de Premià de Dalt, i “Young wild and free”. A la categoria B, el segon premi va recaure en Laura Gil Amat, de Premià de Mar, amb la imatge “Ombres”.


Els premis es van lliurar a Cabrils el passat divendres 18 de maig coincidint amb la inauguració de l’exposició de fotografies participants al concurs. L’exposició es podrà veure a Vilassar de Mar del 22 de juny al 6 de juliol a can Jorba.

Deixa un comentari