Publicat el 20/11/2014

El llavanerenc Joan Porta acaba de rellançar el portal que, a través d’internet, posa en contacte persones que vulguin practicar plegats el seu esport favorit.
El nou portal es diu Linked2play, és una xarxa social especialitzada en el món de l’esport i ha sortit a la llumel 20 de novembre
L’aventura va néixer l’any 2013 i en un primer moment es va batejar amb el nom de wan2sport. El nou web és molt més senzill i incorpora moltes més funcionalitats. Linked2play compta actualment amb 1400 seguidors.
Joan Porta és un gran aficionat a l´esport, concretament practica el tennis i fa mountainbike: “Buscava gent per jugar a tennis i, parlant amb un amic, se´ns va acudir crear aquest portal”, recorda el llavanerenc. El web pretén arribar a persones de tot l´Estat Espanyol, per això l´han desenvolupat en castellà.
A més de posar l´usuari en contacte amb altres esportistes, el web assessora sobre tècniques esportives i ofereix consells de salut. Serveix per buscar i crear grups d’esportistes a prop de casa; comunicar-te amb ells a través de xats o missatges, i també cercar activitats i esdeveniments esportius a tot arreu.

Deixa un comentari